U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Adresgegevens:

 

Correspondentie-adres: Groen van Prinstererlaan 74

                                                  4384 CJ Vlissingen

                                                   Tel.: 06-30881539

                                                   Info@accordeola.nl

 

Adres repetitieruimte:     Zorgcentrum Ter Reede

                              Ingang:     Vredenhoflaan 370

                                                  Vlissingen

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Privacyreglement           

Vlissingse Accordeon Vereniging "Accordeola" legt privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens vast en verwerkt deze. Deze gegevens worden door u via het lidmaatschap inschrijfformulier verstrekt. De gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van activiteiten binnen en door de vereniging. Deze gegevens worden nimmer verstrekt aan derden.

Als lid van de vereniging bent u tevens lid van de NOVAM. Ten behoeve van dit lidmaatschap worden geen gegevens verstrekt aan de NOVAM. De NOVAM stuurt informatie naar het secretariaat van Accordeola, die de informatie weer doorstuurt aan de leden.

Gegevens van leden die worden gevraagd zijn naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer(s). Deze gegevens worden in ieder geval bewaard zo lang iemand lid is, met uitzondering van de gegevens in de financiële administratie, waarvoor een bewaarplicht van 7 jaar geldt. Van voormalige leden worden de gegevens alleen bewaard ten behoeve van uitnodigingen voor reünies, concerten en andere festiviteiten.

In het kader van de uitvoering van activiteiten van de vereniging kunnen persoonsgegevens, of tijdens een evenement gemaakte foto’s, worden gepubliceerd op de website van de vereniging, lokale en/of regionale nieuwsbladen en social-media.

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar), indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen.

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact op met het secretariaat, Anita Idskes, e-mail naar info@accordeola.nl.